Nieuwe Pockify Badges voor producten met uitleg

pockify badges

Graag wil ik lezers snel informeren wat ik over een bepaald product vind. Dit zodat een geheel artikel lezen niet meer hoeft. Om snel duidelijk te kunnen maken wat ik denk over een bepaald product kan het helpen om badges bovenaan de artikelen te gebruiken. Vanaf de dag van vandaag zet ik de badges in.

Hoe beoordeel ik producten nu?

Vanaf nu beoordeel ik producten op basis van 1 tot 5 sterren. Wat betekent dat halve sterren vanaf nu niet meer gegeven zullen worden en je het zal moeten doen met 1, 2, 3, 4 of 5 sterren beoordelingen.

Onderscheid tussen de sterren

Natuurlijk hebben verschillende sterren een eigen betekenis wat ik je graag wil uitleggen.

1 ster: Kort door de bocht, waardeloos. Dit is een product dat ik heel makkelijk gezegd niet kan aanraden. Het heeft bar slechte kwaliteit en er is gewoon veel beters te vinden voor zijn prijs.
2 sterren: Dit is een product dat ik ook niet zal kunnen aanraden. Vaak zul je hier de producten vinden die een te hoge prijs heeft of waarbij de kwaliteit niet optimaal is.
3 sterren: Dit is een twijfelaar. Het is een product die veel goede eigenschappen heeft, maar ook veel tegenstrijdige eigenschappen. 
4 sterren: Hierbij vinden we producten die ik in het algemeen wel kan aanraden. Vaak vind je hier ook nog wel aanmerkingen om het product nog beter te kunnen maken.
5 sterren: Het is een product wat ik zonder twijfel aan kan raden, het is daadwerkelijk perfect voor zijn prijs.

Tuurlijk zal het voorkomen dat een product niet perfect zal zijn al heeft het een 5 sterren beoordeling. Alleen staat hij wel boven de competitie met zijn prijs-kwaliteitverhouding waardoor het product veel waar voor zijn geld levert.

Ontworpen door

De badges zijn ontworpen door Tom Kauwenberg van TomsTech.nl.

Artikel delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Inhoudsopgave
Gerelateerde content

Artikel geschreven door:

Sander de Kievit
Sander de Kievit
Eigenaar van Pockify en ik hou enorm van om de laatste technologische snufjes uit te mogen proberen. Van smartphones tot drones, niets is mij gek genoeg.