De man achter Pockify Tech Gadgets

Passie achter de technologie reviews

Technologie was altijd iets waar ik graag mee bezig hield. Van jongs af aan was ik al geobsedeerd door de laatste tech gadgets. Ik herinner mij nog wel mijn eerste walkman, MP3-speler of digitale camera. Mijn lang gespaarde geld kon ik eindelijk spenderen aan iets tofs. Urenlang elke feature uitproberen en eindeloos door het menu navigeren. Het is en blijft super leuk om te doen!

Begin van YouTube video's

In november 2009 had ik mijn eerste YouTube video ge-upload. Toen was ik 12 jaar oud waarbij ik nu 24 jaar oud ben. Ik begon met het uploaden van gaming content en heb dit ook gedaan tot juni 2018. Toen verloor ik mijn motivatie om door te gaan met YouTube Gaming video’s.

Toen besloot ik over te gaan op een passie van mij, technologie. Dat was wanneer Pockify werd opgericht. Pockify is een technologie en gadget kanaal die alles op gebied van consumentenelektronica reviewt en content over maakt.

Snapshot van een Pockify video

Waar staat Pockify voor?

Pockify staat voor een eerlijkheid en transparantie. De reviews die ik maak moeten er voor zorgen dat de consument goed geïnformeerd is over zijn (mogelijke) aankoop. Een miskoop is zonde van de consument zijn tijd, en geld. Daarom zijn alle reviews gemaakt op Pockify gewoon eerlijk en oprecht. Alles wat ik in mijn reviews aangeef zijn mijn persoonlijke bevindingen. En uiteraard over smaak valt niet te twisten, dus wat ik vervelend vind, hoeft niet altijd vervelend voor jou te zijn.

Ook heb je ze vast wel eens gezien. Reviewers die alleen maar positief zijn en beweren dat elk product fantastisch is. Reviewers die bedrijven zo blij mogelijk willen houden. Wanneer bedrijven blij zijn, krijgen de reviewers meer producten en geld. Zo ben ik niet. Ik ben altijd eerlijk en oprecht. Bevalt mij iets niet, zal ik dit altijd benoemen. Kom ik achter dat een product een namaak is op iets anders? Dan zal ik dat benoemen. Alles om de consument zo goed mogelijk te informeren, en miskopen te vermijden.