Wie is de man achter Pockify?

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Sander de Kievit en ben momenteel 25 jaar en ben inmiddels in mijn laatste jaar van mijn studie. In mijn vrije tijd verdiep ik me graag in technologie en game ik graag. Uiteraard is een leuke reis hier en daar ook niet verkeerd! 😉

Begin van de YouTube tijden

Mijn YouTube carrière begon niet met Pockify, maar begon al een flinke tijd eerder. Op 20 november 2009 begon het hele avontuur. Mijn allereerste gaming video werd geüpload. Inmiddels heb ik tig verschillende gaming kanalen aangemaakt om uiteindelijk in 2012 definitief aan de slag te gaan met het kanaal DerpishGamer. Het kanaal groeide uit tot 38.000 abonnees tot ik een streep er doorheen ging zetten omdat ik motivatie verloor voor dit soort type video’s in 2018.

Passie voor technologie

Ik ben sinds jong al geïnteresseerd in technologie. Ik herinner nog wel mijn eerste Nokia 3310 mobiel, de eerste MP3-spelers of het open halen van mijn oude computer om te zien hoe het in elkaar zat. Alleen vroeger had ik niet het budget of de manieren om aan allerlei technologie producten te komen dus bleef het altijd bij producten wat we net in huis hadden of wat vriendin in bezit hadden. Toen ik 16 jaar oud werd had ik eindelijk toegang tot betere bijbaantjes om eindelijk mijn eerste eigen computer in elkaar te kunnen zetten. En dat was het punt dat ik echt verliefd werd op technologie en waar het allemaal begon.

Start van Pockify

Na het verliezen van motivatie voor gaming video’s moest ik YouTube weer oppakken met een ander onderwerp. YouTube was inmiddels een deel van mijn leven geworden en heb zo veel tijd in het maken van video’s gestoken dat ik niet meer kan stoppen. Daarom heb ik besloten om te gaan beginnen met het uploaden van video’s over technologie. En heb ik inmiddels na een jaar tijd al tig leuke contacten en samenwerkingen mogen hebben met start-ups zoals Gerrard Street en grote technologie bedrijven zoals Motorola of Samsung.

Waar staat Pockify voor?

Pockify staat voor een eerlijk en transparant. De reviews die ik maak moeten er voor zorgen dat de consument goed geïnformeerd is over zijn (mogelijke) aankoop. Een miskoop is zonde van de consument zijn tijd, en geld. Alles wat ik in mijn reviews aangeef zijn mijn persoonlijke bevindingen. En uiteraard over smaak valt niet te twisten, dus wat ik vervelend vind, hoeft niet altijd vervelend voor jou te zijn.

Snapshot van een Pockify video

Voorwaarden reviews van Pockify

  • Product reviews van Pockify zijn altijd gratis. Enige waar ik om vraag is het opgestuurde product te houden voor referentie materiaal voor toekomstige reviews om zo accuraat mogelijk toekomstige reviews te maken. Hierbij is er een kans dat je product nog een keer terug komt in een blog of video voor extra merkbekendheid.
  • Zelf bepaal ik met de gratis reviews hoe ik de reviews maak, wat word behandeld, en wanneer het online word gezet. 
  • First come, first serve. Ik krijg meerdere producten wekelijks opgestuurd van bedrijven om te reviewen waardoor er een wachtrij kan ontstaan van enkele maanden. Het prioriteren van reviews kan tegen betaling worden gedaan. Afhankelijk van de deadline word hier een op maat gemaakte offerte gemaakt. Dit maakt een video niet ‘gesponsored’ omdat ik zelf volledig mag bepalen hoe de reviews gemaakt worden.
  • Gesponsorde product reviews zijn video’s of blogs waarbij het bedrijf bepaalde zeggenschap heeft over hoe en wanneer de video/blog geproduceerd word. Hier is geen vast bedrag voor en zal hiervoor op basis van de wensen van het bedrijf een op maat gemaakte offerte gemaakt worden.