Bang & Olufsen BeoPlay Portal: Een Xbox-headset van €499

Bang en Olufsen Beoplay Portal

Bang & Olufsen komt met een nieuwe draadloze ‘gaming’ koptelefoon van maar liefst €499 genaamd de BeoPlay Portal. Waar de koptelefoon het vooral moet van hebben is zijn superieure geluidskwaliteit. De koptelefoon beloofd je mede door Dolby Atmos surround sound om een meeslepende game-ervaring te brengen, waarbij je helemaal in de game op zal gaan.

De markt waar Bang & Olufsen op doelt is dus de gaming markt, en specifiek de Xbox spelers. Of Xbox gamers zitten de wachten op een koptelefoon die gelijk kost aan hun console, is maar de vraag. Maar esthetisch is het wel een pareltje.

Verder heb je een app die je een duidelijk overzicht geeft over je batterij percentage, volume, verbinding, surround sound en equalizer settings. Persoonlijk vind ik apps ook wel een must in 2021 om alles zo persoonlijk mogelijk te kunnen afstellen, en het is fijn dat Bang & Olufsen dat ook brengt.

De batterij die in de Beoplay Portal zit is nu niet heel spectaculair met maar 12 uur speeltijd gezamenlijk Xbox wireless, bluetooth en Active Noise Cancelling en 24 uur met enkel bluetooth en Active Noise Cancelling. Voor een prijs van €499 verwacht je toch wel een tikkeltje meer in een koptelefoon van zo’n prijscategorie. 

De BeoPlay Portal komt uit in April. Voor alle features en specificaties zal je toch naar de Bang & Olufsen website moeten gaan.

Artikel delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Artikel geschreven door:

Sander de Kievit
Sander de Kievit
Eigenaar van Pockify en ik hou enorm van om de laatste technologische snufjes uit te mogen proberen. Van smartphones tot drones, niets is mij gek genoeg.