Razer DeathAdder V2 Pro Review: Vervanger van het Draad?

De Razer Deathadder V2 Pro is een draadloze versie van de Deathadder V2 die beloofd hetzelfde te presteren als zijn bedraadde broer. Daarom was ik dus ook enorm benieuwd naar of er daadwerkelijk een verschil aanwezig zou zijn. De DeathAdder V2 Pro is beschikbaar voor maarliefst €149,99.

Design

Het design van de Razer Deathadder V2 Pro is natuurlijk enorm herkenbaar. Alles ziet er net als de Deathadder V2 gewoon hetzelfde uit. Zelfde knoppen, zelfde vorm en zelfde RGB-verlichting. Dan zal je denken, nu dat is fijn. Er is dus niets nieuws met deze muis. Maar dat is juist ook het mooie, want de oorspronkelijke muis is gewoon al fantastisch. Met zijn gewicht van 88 gram is het ook niet de zwaarste muis en je kan de muis opladen via de meegeleverde Micro-USB kabel. Verder krijg je nog een kleine USB-ontvanger en een reiszakje bij de muis. Optioneel is om een dock te halen voor je muis, maar daar betaal je wel weer een extra €50 voor wat ik een beetje te veel van het goede vind.

Qua knoppen op de bovenkant heb je 2 DPI knoppen, 2 zijknoppen, een linker en rechtermuisknop en een scrollwiel waar je helaas niet horizontaal mee kan scrollen. Op de onderzijde heb je een profiel knop om verschillende profielen te kiezen die je hebt ingesteld in Razer Synapse. En heb je een Bluetooth/2.4GHz switch. Zo kan je deze muis op bluetooth, maar ook op de dongle gebruiken. Op de voorzijde zit een Micro-USB aansluiting. Hierbij had ik toch liever een USB-C aansluiting willen zien, omdat alle apparaten thuis ook al gebruik maken van USB-C.

Comfort

Het geheel is super comfortabel zoals je verwacht van een Deathadder. Ik heb zelf vrij klein tot middelmatige handen en ervaar dat een palm grip super goed voor mij werkt. De voetjes die onder de muis zitten glijden ook mooi mee en het is super plezierig om te gebruiken.

Performance

Het werkt allemaal super goed! De verbinding is stabiel, en ik merk geen vertragingen. Het is bijna als of ik mijn bedraadde muis gebruik, alleen heb je natuurlijk met de DeathAdder V2 Pro geen last van vervelende draden.

Artikel delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Artikel geschreven door:

Sander de Kievit
Sander de Kievit
Eigenaar van Pockify en ik hou enorm van om de laatste technologische snufjes uit te mogen proberen. Van smartphones tot drones, niets is mij gek genoeg.