Goncrete NFC WiFi Porter Review: Super handig!

De Goncrete WiFi Porter is een super handige tool die je in huis kan gebruiken. Hiermee hoef je nooit meer je WiFi wachtwoord meer in te voeren in je smartphone kan je al verbinden met WiFi door je smartphone er simpelweg tegen het blokje aan te houden. De Goncrete WiFi Porter is te koop voor €29,99.

Design

Het design van de goncrete WiFi porter is niet heel bijzonder. Het is gewoon een stuk beton met een NFC chip binnen in verwerkt. Van mij had de uitstraling ook wel mee bijzonderder mogen wezen. Ten slotte is een WiFi porter handig voor hotels en huisjes die bezoekers snel en gemakkelijk willen laten verbinden met het WiFi netwerk. Een design zoals de WiFi Porter van Woed is dan ook meer voor de hand liggend waar het blokje voor bedoelt is, en had ook zeker mijn voorkeur gekregen.

Hoe installeer je de WiFi Porter?

Het hele proces van het installeren is super gemakkelijk! Je gaat (in mijn geval met Android) naar de Google Playstore en zoekt de app ‘WiFi Coaster’ en gaat deze app installeren op je smartphone. Wanneer je de app opent zul je de app toegang moeten verlenen tot je locatiegegevens zodat het al je netwerken in de buurt kan vinden. Klik op het netwerk dat jij wilt installeren op de Goncrete WiFi Porter en vul hierbij nog je wachtwoord in. Klik dan op ‘Create QR / NFC’ en vervolgens ga je op de knop ‘Write to NFC’ drukken. Dan ga jij je smartphone vlakbij de WiFi porter houden, en voila!

Als het goed is staat jouw netwerk informatie op de Goncrete WiFi Porter. Nu hoef je dus alleen je smartphone op de WiFi Porter te leggen om een pop-up te krijgen of je wilt verbinden met de netwerk. Wanneer je op verbinding maken drukt zul je gewoon verbonden raken met je geïnstalleerde WiFi netwerk.

Opletten voordat je de Goncrete WiFi Porter koopt

Tegenwoordig ondersteunt vrijwel elke smartphone wel NFC, maar het kan voorkomen dat er enkele toestellen zijn die dit niet doen. Informeer daarom even goed over je smartphone of het wel een NFC chip ingebouwd heeft. Wanneer dit niet van toepassing is, zal je ook niet gebruik kunnen maken van de WiFi Porter.

Eindbeoordeling Goncrete WiFi Porter

De Goncrete WiFi Porter is super handig en gemakkelijk te installeren. Alleen vind ik de prijs niet realistisch. Het blijft een stuk cement met een NFC chip erin, en heeft niet echt een bijzondere uitstraling.

Graag zou ik een update willen zien met betrekking tot het design en prijs van het product. €29,99 is gewoon te veel. €14,99 zou al een stuk redelijker wezen.

4/5 sterren
4/5

Goede punten

Verbeter punten

Artikel delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
Inhoudsopgave

Artikel geschreven door:

Sander de Kievit
Sander de Kievit
Eigenaar van Pockify en ik hou enorm van om de laatste technologische snufjes uit te mogen proberen. Van smartphones tot drones, niets is mij gek genoeg.