Gaten in Gaming Muizen verstandig voor Zweet en Water?

Gaten in muizen om gewicht te besparen. Dat is de trend de laatste maanden met game muizen. Maar veel mensen vragen zich af… is dit wel praktisch? Het word vies, en als je in de zomer dagen enorme zweethanden krijgt kan er zo maar een druppel naar binnen vallen en kortsluiting maken! Dat was een opmerking wat CromoTag ook gaf via Twitter. Het is niet praktisch, en daardoor een hoge kans op kortsluiting. Daarom dacht ik, laten we dit gaan testen.

reactie cromotag op twitter

Eerst even Mountain vragen

Als eerst vroeg ik maar aan Mountain hoe het zit als ik water op de Makalu 67 ga gooien. Waarbij hun antwoord was:

Wat betreft je vraag, ik zou er geen douchekop opzetten (ga ik nog even aan de social afdeling vragen, zou een leuke potentiĆ«le viral zijn šŸ˜Š) maar een druppeltje is geen enkel probleem, heb ik net even zelf getest dmv mijn handen in een glas water te steken en het erover heen te spetteren en daarbij ook ondervonden dat je FLINK je best moet doen om dat sowieso voor elkaar te krijgen (was me trouwens wel gelukt zonder problemen). De kans is veel groter dat druppels toch via de shell omlaag komen en dus geen eens in de buurt van de PCB komen maar de coating biedt hierbij extra bescherming. šŸ˜Š

Marketing Manager van Mountain

Wat ik door kreeg is dat er een hoge kans was dat de muis overleefd. Graag wou ik dat ook wel omdat ik deze muis dagelijks gebruik, en het enorm fijn vind werken. Dus ik dacht, ik ga het ook testen!

Uitvoeren experiment water over de Makalu 67

Muis zit aangesloten op mijn laptop, en is klaar om te gaan. Met mijn handen dip ik in het water en ga ik vervolgens met mijn kletsnatte hand de muis besturen. Na de eerste keer, helemaal niets aan de hand. De Makalu 67 werkt nog uitstekend! Vervolgens herhaalde ik de vorige stap weer ongeveer 5 keer, maar het mocht niet baten. De Makalu 67 geeft geen ene kick en werkt nog mooi door!

Conclusie Experiment

Een kletsnatte hand maakt dus absoluut niet uit met Makalu 67. Dus zweethanden moeten al helemaal geen gevaar vormen. Oftewel, gebruik gerust je Makalu 67 met zweethanden of niet. Belangrijk is gewoon dat je niet de muis onderdompelt in water, want ik denk niet dat de muis dat overleefd. šŸ˜‰

Artikel delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Artikel geschreven door:

Sander de Kievit
Sander de Kievit
Eigenaar van Pockify en ik hou enorm van om de laatste technologische snufjes uit te mogen proberen. Van smartphones tot drones, niets is mij gek genoeg.